Підтримка Збройних сил України

Підтримка Збройних Сил України Безоплатна Правова Допомога Також Національний банк відкрив рахунок для гуманітарної допомоги українцям, постраждалим від російської агресії. Міжнародний благодійний фонд «ДІМ» збирає кошти для забезпечення армії спорядженням, технікою та засобами тактичної медицини.

Підтримка Збройних Сил України Безоплатна Правова Допомога

Також Національний банк відкрив рахунок для гуманітарної допомоги українцям, постраждалим від російської агресії. Міжнародний благодійний фонд «ДІМ» збирає кошти для забезпечення армії спорядженням, технікою та засобами тактичної медицини. Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров опублікував реквізити для допомоги українській армії у криптовалютах Ethereum, Bitcoin та Tether. Психологічна реабілітація військовослужбовців здійснюється в спеціалізованих закладах. Використання матеріалів сайту, зображень та текстів, а також автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без письмового дозволу «Повернись живим» заборонено. Довідник допомагає волонтерам надавати ефективну та першочергову допомогу та забезпечити військових тим, що їм край необхідне.

Кошти для допомоги ЗСУ, звісно, виділяються з державного бюджету. Українських воїнів також підтримують установи, органи та служби з-за кордону, благодійні організації та фонди. Водночас поки не всі потреби вдається закривати відразу, допомога потрібна постійно. Щоб внести пожертвування на армію через «єПідтримку», не потрібно здійснювати жодних складних операцій. Сервіс Portmone дає можливість переказати гроші всього в пару кліків. Натисніть кнопку «Оплатити» та дійте згідно з інтуїтивно зрозумілим алгоритмом.

В Україні зараз працюють багато волонтерських та благодійних фондів, окремих волонтерів фізосіб, які допомагають армії та територіальній обороні. Основні зусилля психологічної підтримки спрямовані на комплектування Збройних Сил України психологічно готовим персоналом, формування, підтримання та поновлення його психологічної стійкості, надання високоякісної і ефективної психологічної допомоги, збереження психічного здоров’я військовослужбовців. Про відкриття спецрахунку повідомив Голова Національного банку України Кирило Шевченко  у своєму відеозверненні  зранку 24 лютого. Можна безкоштовно відправити через відділення «Нової пошти» продукти тривалого зберігання, медикаменти, засоби особистої гігієни та інші необхідні в умовах військового стану речі нашим захисникам та людям, які опинилися у складному становищі. «Армія SOS» – це громадська ініціатива, що допомагає ЗСУ саме у повітряній та радіотехнічній розвідці, а також системах управління та вогневої поразки. Зі всіма військовослужбовцями військових частин, які виконували бойові завдання, проводиться декомпресія, як первинна форма психологічної реабілітації.

У «Повернись живим» можна переказати гроші з картки будь-якого банку. Також є варіанти відправлення коштів на Patreon, рахунок Bitcoin та за допомогою SWIFT-перекладу. Тим, хто мешкає за кордоном, спростили шлях для підтримки української армії. Тепер замість SWIFT-платежів WayForPay приймає гроші з будь-якої карти світу, оплати GooglePay, ApplePay, UnionPay.

До уваги небайдужих громадян, підприємств, організацій та нерезидентів, які бажають надати фінансову підтримку Збройним Силам України. Перерахувати кошти на матеріально-технічне та медичне забезпечення армії можна на реквізити Міністерства оборони України. Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» передав вогнетривку форму та спеціальні авіаційні шоломи льотчикам армійської авіації Сухопутних військ Збройних сил України. Таким чином, завдяки спільному з ПриватБанком проєкту вдалося повністю закрити нинішню потребу цього роду військ у засобах захисту. Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» презентував «Лютий календар» на 2024 рік.

Метою декомпресії є поступове переключення механізмів реагування в екстремальних (бойових) умовах до мирних умов життєдіяльності. Також можна придбати чи віддати речі, які військовим необхідні насамперед. Усі сили Збройних сил спрямовані на знищення ворога, і обов’язок кожного з нас – підтримати українську армію, аби вигнати окупанта з нашої землі. Ми зібрали для вас перелік можливостей надання допомоги. Збір на планшети для розвитку і рюкзачки безпеки для дітей, які стали сиротами у цій війні.

Національний банк України ухвалив рішення відкрити спеціальний рахунок для збору коштів на підтримку Збройних Сил України. НБУ ухвалив рішення відкрити спеціальний рахунок для збору коштів на підтримку Збройних Сил України. Сила українців — не лише у доблесній армії, хоробрості та непереборному бажанні захищати свою землю, а й у єдності. Поки наші воїни успішно відбивають ворожі атаки, а лікарі та пожежники рятують життя, головне завдання людей, що залишилися в тилу, — підтримка захисників. Саме з цією метою Нацбанк України відкрив спеціальний мультивалютний рахунок для збору коштів від міжнародних партнерів і донорів, а також українського бізнесу та громадян.

Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» придбав приладів нічного бачення армійського зразка для Сил оборони України. Пожертвувати в БФ армії України через «єПідтримку» можна як у мобільному додатку Portmone, так і на сайті. У цьому разі достатньо вказати свій e-mail і дані банківської картки. У випадку, якщо ви не оформили «єПідтримку», зробити грошовий переказ на користь нашої армії можна з будь-якої картки Visa/Mastercard та Простір. Пам’ятайте про зловмисників, які під виглядом збору коштів на амуніцію, збирають гроші, а потім їх привласнюють. Українське Міністерство оборони також приймає прямі пожертвування на матеріально-технічне та медичне забезпечення Збройних сил.

Нова пошта відкрила гуманітарні куточки у всіх відділеннях, які працюють. «Народний проєкт» обʼєднує волонтерів та небайдужих людей, які реалізують благодійні проєкти в галузі оборони, медицини та громадських ініціатив. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International, якщо не вказано іншого. За грошову винагороду в розмірі $1000 медики видали висновок комісії про непридатність хлопця до військової служби з подальшим виключенням з військового обліку. Речниця Сил оборони півдня України полковник Наталія Гуменюк прокоментувала роботи українських військових над укріпленнями рубежів на півдні України — у Херсонській, Миколаївській, Одеській областях.

Рахунок належить державному підприємству «Дія», а отримані кошти витратять на відновлення зруйнованої інфраструктури України. У разі бажання юридичних і фізичних осіб здійснювати перерахування коштів безпосередньо військовим частинам та установам пропонується звертатися безпосередньо до командирів (начальників) на місцях. Психологічна підтримка, як складова морально-психологічного забезпечення Збройних Сил України, в умовах протидії Міжнародний ІТ-підприємець перерахував понад 100 млн грн на Армію дронів збройній агресії Російської Федерації, у тому числі в інформаційному та кіберпросторі, є пріоритетним напрямком діяльності командирів і начальників всіх рівнів. Таке рішення ухвалене у зв’язку із введенням воєнного стану в Україні, збройною агресією РФ та небезпекою для державної незалежності України, її територіальної цілісності. Принести речі до будь-якого відчиненого відділення «Нової пошти», не вказуючи конкретного адресата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *