правительства США

Риск “шатдауна”: В Сенате Сша Обнародовали Проект Временного Бюджета Экономическая Правда Раніше міноборони США попередило, що гроші для військової підтримки України можуть закінчитися до 30 грудня. Під гаслами “Ні четницькому уряду”, “Ми не любимо кайдани”

Риск “шатдауна”: В Сенате Сша Обнародовали Проект Временного Бюджета Экономическая Правда

Раніше міноборони США попередило, що гроші для військової підтримки України можуть закінчитися до 30 грудня. Під гаслами “Ні четницькому уряду”, “Ми не любимо кайдани” та “Вучич (президент Сербії), ти зламаєш зуби об Чорногорію” вони протестували проти нової влади, підозрюючи її у готовності замінити курс в ЄС на поглиблену інтеграцію з Сербією. Тож після різдвяних канікул у Конгресі головним викликом для законодавців щодо розгляду допомоги Україні знову буде брак часу та необхідність розв’язувати нагальні питання, наголошують оглядачі. Іще 14 грудня лідер більшості в Сенаті демократ Чак Шумер заявляв про плани винести на голосування пакет допомоги Україні в останній тиждень перед Різдвом, «не зважаючи ні на що». Конгрес США повернеться до питання допомоги Україні лише на початку 2024 року.

Ми не зможемо ще раз надати Вам інформацію, яка містилась на сторінці підтвердження. За словами Груша, на умовах анонімності він розмовляв з офіційними особами, які бачили апарати “нелюдського” походження. Джерело розповіла, що з деяких кораблів вилучили так звані “біологічні препарати”. Нагадаємо, вчора республіканці заблокували ухвалення компромісного рішення, яке поєднує допомогу Україні з жорсткими заходами безпеки на кордоні. За день до призначення нового уряду під парламентом зібрався чималий, як на Чорногорію, мітинг.

На пресконференції 19 грудня Зеленський висловив сподівання, що Сполучені Штати “не зрадять” Україну, яка обороняється від РФ. І навіть якщо перемовники досягнуть успіху, то далі цю угоду потрібно буде прописати у законопроєкт про пакет допомоги партнерам, який мають проголосувати як у Сенаті, так і в Палаті представників, що також вимагає додаткового часу, наголошують законодавці. Ви повинні заповнити та відправити форму DS-5501, Електронну Реєстраційну Форму для Диверсифікаційної Візи (реєстраційна форма E-DV), що доступна лише он-лайн на сайті E-DV dvprogram.state.gov. Усі заявки одного кандидата будуть дискваліфіковані, якщо більше однієї заявки поступить на цього кандидата, незалежно від того хто заповнював та відправляв форму.

Ще яскравіший випадок – міністр закордонних справ, науковець Філіп Іванович, який виступав проти вступу Чорногорії до НАТО. П’ять місяців знадобилося Чорногорії, щоб після дострокових парламентських виборів сформувати більшість та призначити новий уряд. Про те, що президент США має повноваження виділити додаткову оборонну підтримку Україні, «Голосу Америки» розповів https://forbes.ua/ru/innovations/urodzhenets-zaporizhzhya-maksim-polyakov-budue-kosmichnu-kompaniyu-u-ssha-ale-yshov-do-tsogo-cherez-onlayn-kazino-ta-deyting-velika-istoriya-13122021-2875 Скотт Куллінан, старший радник зі зв’язків з державними органами США у громадській організації Razom for Ukraine. Перший етап профінансував одні урядові установи до 19 січня, а інші – до 2 лютого. Таким чином, документ має два дедлайни, і один із них припадає на середину січня. 19 січня уряд США буде на порозі чергового шатдауну (зупинки роботи уряду).

У церемонії взяв участь посол Російської Федерації в Чорногорії Владислав Масленіков, що закономірно, бо встановлення монумента відбулося за підтримки посольства РФ. Можливо, коаліціада тривала би й більше, проте збігав термін, після якого країна мала би піти на ще одні дострокові вибори. За різними оцінками, йдеться про приблизно 300 млрд доларів російських державних активів на території різних країн Заходу, більша частина із них зберігається у Європі. Із них – 38 млрд доларів, за даними організації Ініціатива відновлення демократії (RDI), перебувають у США. У чорновому варіанті законопроєкту Палата представників пропонувала продовжити дію закону про лед-ліз до кінця 2024-го, однак Сенат не включив цей пункт у фінальну версію, із чим в результаті погодилась і нижня Палата. «The House recedes» – йдеться у фінальному тексті документа, що означає «Палата представників поступається».

У комітеті з нагляду Палати представників відбулись перші в історії парламентські слухання, присвячені контактам із позаземними цивілізаціями. Така сенсаційна заява прозвучала в середу, 26 липня, на слуханнях у Конгресі США. Причому цю заяву під присягою озвучив відставний американський військовий. Втім, у довірі новому уряду відмовляють і нова опозиція, і значна частина чорногорського суспільства. “Ми закликаємо до пильності, щоб гарантувати, що Чорногорія скористається цією історичною можливістю для повної реалізації свого демократичного та економічного потенціалу”, – зазначили в дипмісії. Разом з Міланом Кнежевичем, нинішнім партнером у блоці “За майбутнє Чорногорії”, Мандич у 2019 році був засуджений до п’яти років ув’язнення.

Але найяскравішим представником “антинатовсько-просербсько-проросійської фракції” чорногорської влади є новообраний спікер парламенту Чорногорії Андрія Мандич, за якого голосували днем раніше. Як раніше повідомляв «Голос Америки», республіканці вимагають включити значні зміни до імміграційних правил США, зокрема, щодо прийняття біженців та надання так званого «гуманітарного пароля». Раніше, 15 листопада, Конгрес погодив двоетапну короткострокову резолюцію про тимчасове фінансування уряду, яку запропонував спікер Палати представників, республіканець Майк Джонсон. За розкладом Сенат повертається до роботи 8 січня, а Палата представників – 9-го.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *